Om mig

 

Mitt namn är Sofie Fahlström och är 47 år. Mitt allra största fritidsintresse är resor. Jag och min man reser både långt och kort och framförallt är det upplevelserna vi söker. Det behöver, eller bör, inte vara vare sig adrenalinkickar, äventyr med fart och fläkt för att vi ska njuta. Nej, det är våra medmänniskors livsvillkor som är det mest spännande. Hur de lever, eller överlever, och deras syn på livet och tillvaron samt vilka drömmar de har. Det är spänning för mig! Utöver det gillar jag sol, lugn, mat och härliga atmosfärer. Alltså – inga skidresor här inte!

Jag är datapedagog, utredare av arbetsförmåga hos långtidssjukskrivna samt bloggare. Detta tillsammans med resorna utgör ryggraden för mig och mina intressen. Datapedagogen som är så intresserad av datorer och teknik, utredaren som balanserar detta med att få träffa människor som inte alltid har det så lätt och bloggaren som får utlopp för behovet av berättelser i ord och bild.

För mig är resor möjligheten att upptäcka, uppleva och utvecklas. Resor är för mig kompetensutveckling på de flesta sätt. Jag tror vi människor behöver visioner – drömmar som inte alltid är uppnåeliga. Jag vill ha en vision som jag försöker nå, men som jag någonstans vet att jag inte kommer att uppnå. Det är drivkraften framåt. Det är gott så. Därför älskar jag Susan Sontags citat:

I haven’t been everywhere, but it’s on my list.

— Susan Sontag

ornament

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
januari 2018
M T O T F L S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kategorier
Arkiv