Pingvinerna i Boulders beach på Kaphalvön

När vi lämnat Muizenberg, passerat Simon’s town och kommit fram till Boulders beach körde guiden Kenneth till ett ställe där man kommer lite närmare pingvinerna. Här är det heller inte särskilt många turister. Naturen med de mäktiga bergen är helt hänförande! Jag får en association till Nya Zeeland på den här platsen, trots att jag aldrig varit där.

Boulders beach - Breddgrad43

Vi gick på en liten stig alldeles emellan privata villor och denna stranden. Och här var de små frackklädda vännerna.

Boulders beach 3 - Breddgrad43

Boulders beach 2 - Breddgrad43

Boulders beach 4 - Breddgrad43

Det var sol och varmt men ganska blåsigt. En del av pingvinerna låg parvis och såg ut att skydda sig mot vind och värma sig på stenarna.

Boulders beach 5 - Breddgrad43

 

Här kommer en film med min favoritpingvin! På väg till fiskaffären? Han kör i rätt fil iallafall.

Efter detta går färden vidare till Godahoppsudden! Följ med dit i nästa blogginlägg!

//Sofie

0 kommentarer
0 gilla-markeringar

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
juni 2015
M T O T F L S
« Maj   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Kategorier
Arkiv