Boka weekendresa till Barcelona! Check!

Japp! Då var höstens förlängda weekendresa bokad. Den bär av till Barcelona och är på fem dagar. Vi är ett gäng på fyra personer som vill förlänga sommaren (jag jobbar naturligtvis lite även då). Jag hittade riktigt bra flygbiljetter med Lufthansa, med bra avrese- och hemresetider för ca 2200 kr per person.

Vi kommer att bo utanför Barcelona, i charmiga Sitges, och får därmed ta tåget in till Barcelona de dagar vi vill göra det. Personligen gillar jag att bo utanför storstäderna vi besöker. När vi besöker Dubrovnik i juli kommer vi även då att bo utanför stan. För mig är det viktigare att bo nära strand och lugnet. Jag tycker det är lite roligare att ta sig in till stan på kvällarna för middagar och strosande istället för att ta sig en bit för att komma till stranden.

Detta gäller naturligtvis när man besöker en storstad med närliggande strand. I städer som Berlin eller Prag är det naturligtvis trevligt att bo relativt centralt. Eller som i Budapest, där det heller inte finns strand (förutom Donau), men där finns det ju däremot spa-badhus överallt! Härligt! Hur vill ni bo när ni besöker en storstad?

Sitges - Breddgrad43

Charmiga Sitges utanför Barcelona (foto: Joanna Cz)

0 kommentarer
1 gilla-markering

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
april 2015
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kategorier
Arkiv