Fair House beach resort & hotel på Koh Samui

Är det några av er som funderar på eller planerar att besöka ön Koh Samui i Thailand? I såfall har jag ett tips på ett mycket bra boende, 4-stjärniga Fair House beach resort & hotel. Den största och mest livliga stranden på ön heter Chaweng beach. Fair House ligger vid en lite mindre strand, Chaweng Noi beach, precis bakom en liten udde nedanför Chaweng beach. Här är det mycket lugnare och inte alls så mycket vattensporter direkt utanför. En perfekt strand tycker jag.

Vi har bott på Fair House beach resort & hotel i 15 dagar och har så enormt fina minnen av platsen. De har två poolområden och hotellet ligger precis intill stranden. Sanden är ren och bor du här får du låna solstolar och strandhanddukar gratis.

Frukosten är väl tilltagen och kaffet är riktigt bra. Viktigt för oss svenskar! Det finns 172 rum i olika standarder. Hotellet ligger 2 km från Chaweng, den livliga gatan med massor av butiker, restauranger och barer. Här är det party natten lång. Taxi enkel resa från hotellet kostar ca 50 baht, ca 13 Skr (feb 2015).

När vi reste hit blev resan bra mycket billigare än vad vi trodde. Vi var ute i god tid med både flyg- och hotellbokningen.

//Sofie

8 kommentarer
0 gilla-markeringar

Liknande inlägg

Kommentarer

 • Carina Hermansson

  4 februari, 2015 at 16:54
  Kommentera

  Tack för en härlig beskrivning och alla tips som man kan få användning av, sånt gillar jag!

 • Barbro Olsson

  5 februari, 2015 at 10:08
  Kommentera

  Det låter lockande, verkar vara en fin plats, lugn, skön och vacker!

 • Christina Paulson

  5 februari, 2015 at 18:06
  Kommentera

  Sofie, jättefina bilder som lyfter fram resmålet - och tack för att du delar med dig av era "personliga paket". Det visar att det finns […] Läs merSofie, jättefina bilder som lyfter fram resmålet - och tack för att du delar med dig av era "personliga paket". Det visar att det finns mycket penar att tjäna genom att plocka ihop resan själv.:-) Läs mindre

 • Lisa Lundin

  7 februari, 2015 at 12:12
  Kommentera

  Vill åka till Thailand omedelbart! Underbart!

 • Dorotea Pettersson

  9 februari, 2015 at 18:22
  Kommentera

  Ett väldigt fint inlägg om en fin plats. Själv lockar Thailand inte men jag får absolut sug att komma iväg till palmer och solstolar när […] Läs merEtt väldigt fint inlägg om en fin plats. Själv lockar Thailand inte men jag får absolut sug att komma iväg till palmer och solstolar när jag läser. Läs mindre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
februari 2015
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Kategorier
Arkiv