Buff – ett måste i resväskan

”Har du med dig din buff?” Buffen är verkligen en superbra pryl att ha med sig på resan. Jag reser aldrig utan den numera. Den kallas ”the multifunctional headwear” och det stämmer. Kolla här: Den kan användas som solskydd, mössa, pannband, svettband, hårband, keps, halsduk/scarf, vindskydd, hjälmhuva och ansiktsskydd. Säkert till fler saker, den blir liksom vad man gör den till! Den finns i storlekar för dam och herr, för junior och även för baby. Du kan välja mellan massor av färger och mönster i olika utföranden. Den finns med inbyggt UV-skydd, eller med reflexer och i merinoull – bland annat. Och den väger i stort sett ingenting. De tre på bilden är med UV-skydd och väger ca 40 g.

Köp på www.buffsverige.se

0 kommentarer
1 gilla-markering

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
november 2014
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Kategorier
Arkiv