Bali – unik ö i Indonesien

Bali står högt på min önskelista. I motsats till många andra långresor jag drömmer om är vår svenska sommar en bra period att resa till Bali. Värmen kan vara ganska hög, men vad sägs om 30 regnfria dagar i juni/juli?

Bali är en mångsidig ö i Indonesien som passar för de flesta, oavsett om du vill sola, surfa, fotografera gamla tempel eller unna dig en skön spavistelse. På den frodiga ön Bali får du underbara stränder, mäktiga vulkaner, porlande vattenfall, smaragdgröna risfält och höga berg.

Det tar ungefär 20 timmar att ta sig hit och du kan åka charter. Dessa gräver tyvärr ganska stora hål i semesterkassan – om man inte istället paketerar resan själv. Med t ex Qatar Airways reser du från Arlanda med en mellanlandning i Doha i Qatar. Du landar sedan i Denpasar på Bali och tar dig därefter vidare med en transfer till din semesterort. Planering är a och o för att paketera resan billigt, de bästa och mest prisvärda boendena bokas upp först. Vill du åka till Bali?

//Sofie

0 kommentarer
0 gilla-markeringar

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
november 2014
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Kategorier
Arkiv