Reseförslag till Montenegro och Kroatien

Drömmer du om att uppleva en av världens vackraste kuststräckor? Nu börjar fler och fler upptäcka Kroatiens lilla vackra granne Montenegro intill Adriatiska havet. Lonely Planet utsåg Montenegro till det nästbästa resmålet i världen 2013, så det är verkligen ett land värt att besöka. Därför har jag tagit fram ett bokningsförslag på en resa dit kommande sommar. Jag har skapat en kombinationsresa med en vecka i lyxiga Budva i Montenegro och en vecka i världsstaden Dubrovnik. Avstånden är så korta så det är smart att uppleva två länder och två städer i en resa!
I Montenegro finns en stad som heter Kotor. Både Gamla stan i Kotor och i Dubrovnik finns med på Unescos världsarvslista. I denna personligt paketerade resan kombineras alltså sol och bad med kultur i allra högsta grad. Trevligt va? Titta på detta förslag:

Längd: 14 dagar
Avresa: 13 juni 2015
Flygresa: t&r Göteborg – Dubrovnik
Flygbolag: Lufthansa
Boende:Montenegro Vila Oliva 7 nätter inkl frukost
Boende:Dubrovnik Apartments Mare 7 nätter
Transfer: t&r från flygplatsen till och mellan boendena

Priset för detta paket som vi letat fram blev 7875 kr per person! Det är baserat på att två vuxna reser tillsammans. Det är ett riktigt bra pris för 14 dagars semester vid en av världens finaste kuststräckor! Har ni inte upplevt det än, då rekommenderar jag att ni överväger en resa dit till sommaren.
Värt att notera: Jag är sent ute att söka flygpriser för juni 2015. Ju tidigare bokningen sker desto lägre priser. Det finns också flera olika typer av boenden att välja på såsom hotell, bed&breakfast, lägenheter och villor för familjen eller större sällskap. I varje kategori finns både högre och lägre priser. Jag har här valt ett boende som klassas som 3-stjärnigt. Det innebär att resan skulle kunna bli billigare, allt beror på när man bokar och hur man väljer att bo.

//Sofie

0 kommentarer
4 gilla-markeringar

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om mig

Hej, jag är Sofie. Det är jag som skriver i bloggen. Jag älskar att resa och uppleva och detta vill jag dela med mig av här. Du får även smarta och prisvärda tips inom reseområdet! Välkommen hit! Läs mer

Senaste inlägg
Nyhetsbrev

Kalender
oktober 2014
M T O T F L S
    Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kategorier
Arkiv